LIVE @WARTARAKYAT

Tuesday, 7 February 2012

Terkini, Pengisian Sebenar Perkabungan Pakatan!!!Pakatan Rakyat Perak hari ini berkabung bawah sepohon pokok di Ipoh setelah genapnya tiga tahun pemerintahannya selepas kononnya tiga ahli dewan undangan negeri (DUN) berpaling tadah dengan keluar parti dan menyokong BN.Namun, pengisian program sedih itu pada Izz's tidak menggambarkan kesedihan!!! 


Perhimpunan ringkas di Medan Istana, tempat mereka mengadakan 'sidang DUN' pada 3 Mac 2009 menyaksikan kesemua anggota dewan memakai pakaian hitam dan bertafakur seketika.

Selepas menyanyikan lagu Negaraku dan sebahagian mereka berucap, kumpulan itu melepaskan belon hitam ke langit yang menurut mereka melambangkan kebangkitan demokrasi.


Ironinya, tindakan mereka melepaskan belon berwarna hitam bukanlah melambangkan kebangkitan demokrasi, tetapi tindakan mereka itu sebenarnya seolah- olah merupakan lanjutan daripada penghinaan yang pernah dibuat Setiausaha DAP Negeri, Nga Kor Ming yang menggelarkan Menteri Besar, Datuk Seri Dr Zambry Abd Kadir sebagai ‘Menteri Besar hitam metallic’ pada satu ceramah pihak pembangkang pada 9 September 2011 yang lalu!!!


Sememangnya tindak tanduk puak kafir harbi ini, sukar kita baca dengan mata kasar, tindakan mereka begitu halus sehingga perlu diteliti sebaik mungkin. Waspadalah kita semua. 


Allahuakbar,,,

1 comment:

V said...

JOM MENONTON TV1 ,TV2,TVi,TV3,NTV7,8TV,TV9 alhijrahtv ,Astro Ceria ,Astro Prima ,Astro Oasis ,Astro Box Office Movie ,national geografi, discovery channel dan banyak lagi  DI >> http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html menonton secra percuma tak perlu daftar dan x perlu bayar
TERDAPAT JUGA LEBIH 207 BUAH SIARAN RADIO ONLINE BOLEH DI DENGARI SECARA LIVE DI SINI jom terjahhhhhhhhhhhhh ,maklumat penting,ada ketikanya sesetengah saluran tidak beroperasi kerana masaalah server down atau pun offline,Terdapat juga pelbagai saiaran radio dan tv dari pelbagai negara di sini live hanya untuk anda

Suapan Agama

Tapak Rujukan

Hiburan Dan Sukan

Followers

Info & Maklumat Untuk Dikongsi


nirlestari@mail.com

PM created on 3rd December2011,
achieve first 3,000,000 viewers on 8th May 2013