LIVE @WARTARAKYAT

Friday, 27 April 2012

Hot!!! @AzminAli Sahkan Video Aiskrim Melibatkan @anwaribrahim Dan Shamsidar? #PKR #dayus



SOAL video aiskrim ini sudah menjadi fenomena sekarang di Malaysia sekarang.

Dalam pada ramai orang mendakwa yang rakyat Malaysia tidak percaya dengan sebarang video seks yang membabitkan Anwar kerana kononnya dibuat oleh UMNO (super imposed kata Mahfuz), kini timbul pulak video aiskrim yang sekali lagi membabitkan Anwar tapi dengan Shamsidar Doll yang setakat ini mendapat respon hebat masyarakat.

Masing-masing nak tahu apa yang terkandung dalam video tersebut.

Sekarang ini pun penulis lihat sudah heboh di blog-blog, berkenaan video tersebut sejak berita mengenainya dikeluarkan semalam. Ada kata ‘blowjob’, ada kata ‘the other way around’. Pendek kata macam-macamlah.

Penulis tidak begitu berminat dengan isi kandungan video tersebut, cuma yang agak menghairankan penulis, dalam kekecohan ini semua, dimana Azmin mempertahankan maruah isterinya?


Eh, ini isu besar tau, bukan isu kecil. Ini isu isteri Azmin berzina dengan bosnya sendiri (dirakam pulak), Azmin katanya tahu (dakwaan Ummi Hafilda) tapi Azmin buat tak tahu saja.

Kenapa Azmin membisu? Kenapa tidak menjawab? Sekurang-kurangnya pertahankanlah maruah Shamsidar tu, walaupun dengan sebaris kata. Bukan diam atau mengarahkan orang lain untuk menjawab.

Dari hal anaknya si Afifa yang didakwa anak haram hasil hubungan sulit Shamsidar dan Anwar lagi, pendirian Azmin tetap sama, membisu. Bila ditanya wartawan, Azmin kata orang itu buta dan tuli kerana mendakwa telah beberapa kali menjawab dakwaan tersebut di Parlimen.

Bila kita periksa hansard parlimen, tidak ada pula sesi dimana Azmin menjawab soalan tersebut.

Azmin, lelaki dan suami apakah kau ini? Kita tidaklah kata dakwaan Nallakarupan itu benar sebab penulis sendiri pun belum tengok video itu lagi. Tapi itu sepatutnya bukanlah penghalang untuk kau pertahankan maruah isteri dan anak kau.

Kredit : MyKMU

No comments:

Suapan Agama

Tapak Rujukan

Hiburan Dan Sukan

Followers

Info & Maklumat Untuk Dikongsi


nirlestari@mail.com

PM created on 3rd December2011,
achieve first 3,000,000 viewers on 8th May 2013