LIVE @WARTARAKYAT

Monday, 16 April 2012

Hot!!! PRU13 : Azmin Tukar Kawasan Ditandingi Kerana Bakal Dicabar Ummi Hafilda?


Ini khabar yang kami dengar. Sudah ada persetujuan pihak tinggi untuk Ummi Hafilda dicalonkan menentang Azmin.

Buat masa ini, ura-ura berkata Azmin tidak akan bertanding di DUN Bukit Antarabangsa.

Ini berlainan dari sangkaan ramai bahawa Azmin mahukan jawatan Menteri Besar Selangor, dia dipercayai akan hanya dicalun untuk Parlimen saja. Teori ini timbul apabila Khalid dilapurkan tukar alamat dari Ijok ke Lembah Pantai.

Azmin yang sekarang merupakan ahli Parlimen Gombak berkemungkinan akan mempertahankan kerusi Gombaknya. Namun ada desas desus dia akan bertanding di Lembah Pantai kerana Nurul Izzah dijangka akan kalah teruk di Lembah Pantai jika pertahankan kerusi Lembah Pantai.

Desas desus memberitahu bahawa Ummi tidak ditentukan lagi kawasan untuk bertanding tetapi pastinya dia akan menentang Azmin dimana Azmin bertanding.

Pasti macam-macam akan keluar dari Ummi ketika berkempen. Azmin telah diserang dengan pelbagai persoalan, tuduhan dan laporan tentang peribadi dan kewangannya. SAmpai bila Azmin boleh berdiam. Lama-lama dia terpaksa berhadpan dengan semua itu.

Nampaknya akhirnya dia akan menjawab semasa pilihanraya dan ketika itu adalah suatu masa yang genting untuk menjawab. Ketika itu salah jawab boleh menyebabkan menang kalah dalam pemilihan.

kredit: The Unspinners

No comments:

Suapan Agama

Tapak Rujukan

Hiburan Dan Sukan

Followers

Info & Maklumat Untuk Dikongsi


nirlestari@mail.com

PM created on 3rd December2011,
achieve first 3,000,000 viewers on 8th May 2013