LIVE @WARTARAKYAT

Tuesday, 10 July 2012

Gambar Hanya Untuk Dewasa : Aktress Keturunan India Bikin Kecoh Siar Gambar Bogel Di Laman Sosial!!!


Bintang filem lucah yang menerjuni industri filem India, Sunny Leone menjadi tumpuan selepas menyiarkan gambar seksi di laman webnya.

Lebih mengejutkan pemerhati Bollywood, aktres keturunan Kanada dan India itu menyiarkan foto separuh bogel di laman Twitter. Ia bermula dengan tindakan seorang yang dikenali sebagai Melissa Makeup menyiarkan gambar panas Sunny dalam web rangkaian sosial itu.
Satu daripada gambar itu menunjukkan Sunny dibasahi air tanpa memakai apa-apa tetapi menutup payu daranya.

Pelakon yang mula mendapat perhatian menerusi promosi filem ‘Jism 2’ itu kemudian menyiarkan beberapa gambar lain dalam laman Twitter untuk peminatnya.

Dalam tiga gambar lain itu, Sunny memakai pakaian dalam berwarna biru putih, bikini putih dan berseluar dalam dengan baju biru nipis.

Filem ‘Jism 2’ arahan Phooja Batt dilaporkan sebuah cerita erotik mengisahkan seorang pelakon lucah (Sunny) yang diupah pegawai perisikan untuk memerangkap seorang pembunuh.

Mengulas mengenai lakonannya dalam filem itu, Sunny berkata: “Ada banyak aspek diri saya yang sama seperti dipaparkan di skrin. Dia seorang yang mempunyai beberapa personaliti.

“Watak itu menjalani beberapa tahap perubahan seperti juga oleh setiap lelaki dan wanita ketika mereka berhubung dengan keluarga atau kekasih,”katanya. – Agensi 


Namun begitu, masih banyak lagi gambar-gambar uncensored yang tak sampai hati untuk PM kongsikan dan kotorkan wall ini, kalau mahu tengok yang selebihnya, jangan segan- segan untuk tanyakan pakcik google.

No comments:

Suapan Agama

Tapak Rujukan

Hiburan Dan Sukan

Followers

Info & Maklumat Untuk Dikongsi


nirlestari@mail.com

PM created on 3rd December2011,
achieve first 3,000,000 viewers on 8th May 2013