LIVE @WARTARAKYAT

Tuesday, 7 August 2012

[GAMBAR] Hot!!! Kemesraan Tauke Raja Lawak Bersama Isteri Ketiga Tersebar!!!
Rupa-rupanya, Tauke Raja Lawak atau nama sebenar Zamatul Amri Zakaria, 35, sudah tiga kali berkahwin. Malah, pernikahannya paling baru telah berlangsung di Thailand sebelum pelawak tersebut menyertai program Super Spontan anjuran Astro baru-baru ini. Ini baru betul diam-diam berisi.
"Yang sebenarnya, saya dah tiga kali berkahwin. Dengan isteri pertama, saya dah lama cerai. Manakala dengan isteri kedua masih dalam proses penceraian dan menunggu kata putus dari mahkamah. Semuanya berlaku secara kebetulan yang mana saya bernikah dengan isteri baru saya iaitu Meera sebelum saya jatuhkan talak secara sah kepada isteri saya sebelum ini. Saya juga mengaku bahawa saya berkahwin dengan Meera di Thailand dengan ditemani beberapa saksi," ujar tauke kepada media.

Bagaimanapun, beliau menafikan dirinya sudah bercerai dengan isteri yang baru dinikahinya itu. Sebaliknya, dia mengakui sedang mengalami krisis rumah tangga dengan perkahwinan baru berkenaan.

"Saya dan Meera masih sah suami isteri. Suami mana yang tidak sayangkan isterinya. Namun, secara jujur sudah hampir sebulan lebih saya tidak berjumpa dan tinggal sebumbung dengan Meera.

"Saya juga tidak menafikan bahawa kami sedang mengalami masalah rumahtangga. Saya boleh katakan disini, ianya berpunca dari hasutan dari orang ketiga.

"Secara jujur, saya dan Meera bercadang hendak membuat satu majlis lepas raya ini. Namun, saya masih tidak tahu sama ada ianya boleh dilakukan atau tidak kerana ketika ini saya juga sedang menanti sama ada ikatan sah saya dengan Meera boleh diselamatkan atau pun tidak," jelasnya dipetik sebagai berkata.


 

3 comments:

Anonymous said...

dalam sayangkan isteri pun boleh bercerai

Anonymous said...

Apa punya jantanlah kau ni, kawin cerai apa kau ingat kau bagus ke, setakat melawak bodoh kau tu mana kau nak pergi, lama kelamaan hilanglah kau. setakat bermodalkan mani tanpa money hentikan ja bedul. carilah publisiti yang lebih baik jagan kawin cerai memalukan kau dalah jantan tak bertanggungjawab betul tak. bila kau nak mam....pus.

Anonymous said...

Esok tua dah papa kedana,BILA DAH SAKIT, mula MINTA SEDEKAH SANA SINI...TAK MALU.MASA MUDA nie lah nak SIMPAN DUIT...NI TAK, ASYIK ENJOY ajerr.

Suapan Agama

Tapak Rujukan

Hiburan Dan Sukan

Followers

Info & Maklumat Untuk Dikongsi


nirlestari@mail.com

PM created on 3rd December2011,
achieve first 3,000,000 viewers on 8th May 2013