LIVE @WARTARAKYAT

Wednesday, 15 August 2012

Panas!!! Ustaz Kazim Diugut Bunuh Oleh Pengikut Pakatan Rakyat Kerana Kritik PAS!!! @HishamuddinH2O @PDRMsia @mediaumno @tv3malaysia Sila Siasat!!!


Tindakan PM yang mengongsikan artikel terbitan blog ini yang bertajuk [VIDEO] Panas!!! Ustaz Kazim Minta Hukum Hudud Dilupakan!!!(KLIK SINI) ke group fb Gerbang Politik Maya nyata mendatangkan kemarahan kepada penyokong tegar Pakatan Rakyat!!!

Sebaik sahaja entri tersebut dikongsikan, satu komen yang diterima agak mengejutkan apabila Admin kepada akaun fb Abe Mus mengeluarkan kenyataan yang mengatakan ulama seperti Ustaz Kazim ini halal dibunuh. (KLIK SINI)Sehubungan itu, PM ingin memohon agar pihak PDRM segera mengambil tindakan bagi menyiasat individu sebenar disebalik akaun Abe Mus ini kerana dikhuatiri boleh mendatangkan bahaya kepada Ustaz Kazim dan lain- lain individu yang menyerang kepalsuan yang dibawakan PAS!!!

Selain itu, PM amat khuatir sekiranya individu seperti ini dibiarkan lepas bebas, negara Malaysia yang aman damai ini tidak mustahil akan menjadi huru hara sekiranya individu lain terpengaruh dengan ideologi yang dibawakannya.

Berdasarkan semakan yang PM lakukan terhadap akaun tersebut, terbukti individu disebalik akaun ini adalah pengikut tegar pakatan rakyat.

Ini dapat dilihat melalui jumlah "like" dan "subsciption" individu ini kepada halaman dan kumpulan yang berideologi Pakatan Rakyat.

Individu seperti ini harus dikenakan tindakan yang keras agar individu lain yang menegakkan kebenaran tidak terancam oleh tindakan sesat mereka!!!

1 comment:

umarr said...

salam... saya sarankan admin blog ini membuat laporan kpd pihak berkuasa atas kata2 berbaur uguan bunuh seperti ini yg terang2 blh mempengaruhi org lain utk melakukan tindakan sebegitu. kemungkinan uztaz kazim sendiri tidak tahu akan hal ini maka menjadi tanggungjwb pihak tuan utk membuat laporan kpd pihak berkuasa bersama dgn bahan2 bukti ini.

Suapan Agama

Tapak Rujukan

Hiburan Dan Sukan

Followers

Info & Maklumat Untuk Dikongsi


nirlestari@mail.com

PM created on 3rd December2011,
achieve first 3,000,000 viewers on 8th May 2013