LIVE @WARTARAKYAT

Thursday, 22 November 2012

@McDonaldsMY Pasti Terkejut, Video Ini Mendedahkan Mereka Menyalurkan Dana Untuk Israel Menyerang Gaza?


Ibarat "Sudah jatuh ditimpa tangga", selepas didedahkan menjamu selera di sebuah restoran makanan segera (KLIK SINI) yang dikatakan memberikan sokongan berbentuk kewangan terhadap Israel, terbaru sahabat blogger MPP mendedahkan klip video yang lebih memeranjatkan sehingga boleh Ustaz Azhar Idrus boleh digelarkan sebagai seorang yang munafik.

Apakah benar Mc Donald di Malaysia beri sumbangan kepada Israel ??

Kalau benar restoran ini didakwa haram pasal beri sumbangan kepada regim Zionis , mengapa beliau bersama keluarga boleh pulak menikmati makanan segera ini ?? Tak ke munafik namanya itu ...suruh pengikut boikot tapi sendiri pi makan apa kejadahnya ??
Ciri-Ciri Orang Munafik

Sabda Rasulullah s.a.w yang maksudnya:

“Ada empat perkara, sesiapa yang melakukannya maka ia adalah seorang munafik tulen. Sesiapa yang melakukan satu daripada empat perkara itu, maka ia mempunyai salah satu daripada sifat munafik, hingga dia meninggalkannya . (Empat sifat itu ialah) apabila dipercayai ia khianat, apabila bercakap ia berdusta, apabila berjanji ia mungkir dan apabila bertengkar ia mengenepikan kebenaran. (Menegakkan benang basah ) “. 
-GPB Suapan Agama

Tapak Rujukan

Hiburan Dan Sukan

Followers

Info & Maklumat Untuk Dikongsi


nirlestari@mail.com

PM created on 3rd December2011,
achieve first 3,000,000 viewers on 8th May 2013