LIVE @WARTARAKYAT

Tuesday, 1 January 2013

Kurang Ajar!!! Pakatan Haram Hantar Agen Sebar Risalah Hasut Rakyat Tukar Bendera Malaysia Di Dataran Merdeka Semalam?


Bosan dengan kerenah juak-juak Pakatan Haram daripada PAS, DAPig dan PGayR yang tidak jemu-jemu dan istiqamah melakukan kekacauan demi kekacauan dalam memastikan keadaan ekonomi dan politikal negara berada di dalam keadaan yang tidak stabil.

Sebentar tadi, Pakatan Haram telah mengerahkan golongan mahasiswa yang tidak mengenang budi yang dikenali sebagai Gabungan Mahasiswa Islam SeMalaysia (GAMIS) untuk hadir ke Dataran Merdeka sewaktu upacara rasmi Rumah Terbuka Hari Krismas Kebangsaan diadakan di situ. Mereka yang tiba berkumpulan kelihatan mengedarkan risalah-risalah di atas. 

Kehadiran golongan GAMIS ini sudah dijangkakan kerana kumpulan Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) semenjak petang tadi sudah mewar-warkan bahawa mereka akan mengibarkan Bendera Rakyat di Dataran Merdeka. CTS tidak pasti kenapa rancangan asal diubah kepada sekadar menyebarkan risalah.
Rakyat Malaysia harus bertanya apa tujuan risalah Bendera Rakyat diedarkan pada ketika seluruh negara menyambut ambang tahun baru? Apakah golongan GAMIS ini menyampaikan hasrat pemipin-pemimpin Pakatan Haram untuk menukar bendera Malaysia atau Jalur Gemilang sekiranya mereka berkuasa kelak? Golongan-golongan keldai mahasiswa GAMIS ini termasuk di antara golongan-golongan yang gagal seperti mana saudara-saudara DAPig mereka yang merempat di Dataran Merdeka sejak beberapa hari lepas. Tujuan saudara DAPig mereka ini adalah untuk menarik perhatian Rakyat Malaysia dengan mogok lapar tetapi kantoi apabila beberapa bloggers dan portal mesra Kerajaan mendedahkan gambar-gambar mereka mereka yang lahap menjamah makanan!

Baca selanjutnya DI SINI

Suapan Agama

Tapak Rujukan

Hiburan Dan Sukan

Followers

Info & Maklumat Untuk Dikongsi


nirlestari@mail.com

PM created on 3rd December2011,
achieve first 3,000,000 viewers on 8th May 2013