LIVE @WARTARAKYAT

Monday, 25 February 2013

Gambar Anak Datuk Fadzilah Kamsah Yang Disebarkan Blogger Pakatan Adalah Sebuah Fitnah!!!


Gambar anak lelaki Fadzilah Kamsah jadi sasaran para penfitnah. Ini semua berlaku akibat rakaman perbualan Dato Fadzilah Kamsah yang telah menyingung sesetengah pihak. Rakaman temuramah tersebut di lakukan di PWTC selepas majlis Bantuan Amal Palestin. Beliau telah di temuramah lebih 10 kali oleh berbagai stesyen TV, radio, akhbar, majalah dan blogger. Berikut adalah rakaman temubual tersebut.

fadzilah kamsah


Video Rakaman Di PWTCPenjelasan Fadzilah Kamsah

Pertamanya saya memohon ampun dan maaf kepada semua pihak yg tersinggung dengan komen saya tersebut. Saya cuma seorg rakyat biasa dan bukan bercakap sebagai orang politik. Saya langsung tidak bermaksud untuk memalukan mana-mana pihak. Amat malang sekali bila komen saya di politikkan hingga menyebabkan kemarahan berbagai pihak.

Suasana sekitar yang agak bising menyebabkan saya menguatkan suara untuk menenggelamkan kebisingan di persekitaran. Ini menyebabkan suara saya di anggap kasar bila menjawab soalan2 yang di ajukan. Bila dah menjawab terlalu banyak soalan, maka soalan daripada blogger (penemuramah terakhir) saya jawab dalam keadaan yang tergesa gesa dan mungkin tak berfikir dengan mendalam.Gambar Anak Lelaki Fadzilah Kamsah Yang Teraniaya

Oleh kerana marah dengan kenyataan beliau, ada setengah pihak telah menyebarkan gambar anak Dato Fadzilah Kamsah yang kononya sedang berdating dan bermesra dengan seorang wanita. Padahal, foto tersebut adalah gambar anaknya dan isteri yang sudah pun menjalin ikatan perhubungan yang sah.

Nota: Atas permintaan Dato Fadzilah Kamsah, beliau tidak mengizinkan penyebaran gambar anak lelakinya itu di laman internet.


Sumber: Gambar Anak Lelaki Fadzilah Kamsah Jadi Sasaran Fitnah | melvister.com 

1 comment:

dad8home said...

Kesian DHFK, beliau dengan air muka yg serba salah terpaksa menjawab soalan yg ditanya mengikut lunas ugama. Selama ni pun tak pernah terlihat beliau di mana pentas politik. Kita kaji lah dulu watak org yg kita nak malukan. Kalau diikutkan Aakhil Hay dan UAI lagi banyak menyindir tapi penyokong UMNO tak malukan sedemikian rupa bahkan bagi slot lagi kat ASTRO. UAI pandu FERRARI pun UMNO tak kutuk. Cubalah kata DS Najib yg pandu agak agaknya apa yg akan keluar......

Suapan Agama

Tapak Rujukan

Hiburan Dan Sukan

Followers

Info & Maklumat Untuk Dikongsi


nirlestari@mail.com

PM created on 3rd December2011,
achieve first 3,000,000 viewers on 8th May 2013