LIVE @WARTARAKYAT

Tuesday, 12 February 2013

Video Hot : Gadis Ini Bercumbuan Mesra Dengan Nazmi Faiz?!!!


Pasti pembaca semua sudah menonton video yang telah kami siarkan baru baru ini berkaitan Nazmi Faiz yang didakwa sebagai bermesra dengan kekasih barunya.

Bagaimana pun hasil permerhatian kami ditambah pula beberapa keping gambar Tengku Fiella yang dikirimkan oleh pembaca kepada kami akhirnya merungkai siapakah gadis yang berkucup mesra bersama Nazmi dikhalayak ramai baru baru ini.

Dari gambar terkini yang diperolehi melalui laman instagram Tengku Fiella ternyata baju yang dipakai gadis ini sama tarikhnya seperti mana gadis yang terdapat di dalam video tersebut.

Apa hal yang berlaku sebenarnya? Bukankah hubungan mereka sudah berakhir. Bukankah sebelum ini kecoh satu Malaya bahawa si Nazmi menuduh Tengku Fiella sebagai seorang gadis yang curang sehingga sanggup mengadaikan maruahnya kepada pemain bola sepak tempatan yang lain.

Alih-alih kini sudah kembali bermesra seperti tiada apa-apa hal yang berlaku diantara mereka berdua. atau sengaja mahu bikin kontroversi agar kesnya di Portugal dapat dialihkan kepada gosip ala selebriti tempatan?


No comments:

Suapan Agama

Tapak Rujukan

Hiburan Dan Sukan

Followers

Info & Maklumat Untuk Dikongsi


nirlestari@mail.com

PM created on 3rd December2011,
achieve first 3,000,000 viewers on 8th May 2013