LIVE @WARTARAKYAT

Sunday, 3 March 2013

(BONGKAR!!!) #LahadDatu Pakatan Rakyat Dedah Barisan Nasional Salur RM 1.2 Juta Kepada Media Amerika Untuk Burukkan Anwar...


Pendedahan berhubung ada dakwaan bahawa insiden Lahad Datu adalah satu konspirasi yang didalangi Anwar dan Parti Keadilan Rakyat kelihatan semakin membuatkan dirinya terasa tekanan. (KLIK SINI, SINI dan SINI)

Terbaru, Malaysiakini melalui artikelnya mendakwa terdapat usaha jahat yang dilakukan Barisan Nasional untuk menerbitkan propaganda berunsur anti Anwar melalui media Amerika yang jumlah perbelanjaannya dikatakan mencecah RM 1.2juta.
Admin merasakan bahawa dakwaan itu sekadar bertujuan untuk mengalihkan tumpuan rakyat sepenuhnya dari terus menanyakan kesahihan dakwaan sebelumnya berhubung dakwaan media antarabangsa dan sekaligus meletakkan kembali tekanan terhadap kerajaan pimpinan Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak.

Kenapa pula Barisan Nasional perlu bertindak diluar jangka sampai sebegitu rupa sedangkan Barisan Nasional sedikitpun tidak berhadapan sebarang masalah dengan sokongan yang diperolehi Anwar.

Rakyat sudah bijak untuk menilai kebaikan yang dibawakan Perdana Menteri.

Sementelah lagi, media sudah beberapa kali mendedahkan hubungan baik di antara Anwar dan Amerika (KLIK SINI, SINI dan SINI). Tidakkah dengan tindakan bekerjasama untuk menjatuhkan Anwar bersama bantuan Amerika adalah satu usaha bodoh?

Jom kita tonton dan fahami setiap video yang ingin admin kongsikan dinbawah ini;
No comments:

Suapan Agama

Tapak Rujukan

Hiburan Dan Sukan

Followers

Info & Maklumat Untuk Dikongsi


nirlestari@mail.com

PM created on 3rd December2011,
achieve first 3,000,000 viewers on 8th May 2013